Ενημερώσεις

Ο ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ ΘΑΦΤΗΚΕ (3)
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015. «Το μνημείο Μιχάλη δεν έχει πλέον μυστικά» απευθύνομαι στον κύριο Λεφαντζή. «Θα χρειαστούν χρόνια μελέτης και ερευνών ακόμα» μου απαντά. Τότε ο κύριος Λεφαντζής, γνώριζε κάτι παραπάνω από εμένα. Γνώριζε ότι έβαλε την υπογραφή του στην κατάχωση του περιβόλου και ακόμα περισσότερο για το που πάει το πράγμα. Η έντιμη απάντηση θα ήταν, «όπως το κάναμε Αστέριε, θα χρειαστούν χρόνια αναμονής».
Μαζεύτηκε λοιπόν η παρεούλα τότε, με τελείως συμπτωματικά την κυρία Περιστέρη να απουσιάζει, λόγω αδιαθεσίας. Η απόφαση δια υπογραφής του υπεύθυνου αρχιτέκτονα, ήταν ότι κινδύνευε η στατικότητα του μνημείου και έτσι καταχώθηκε ο περίβολος. Άμα δείτε εσείς ποντικό να μπαίνει σε φάκα χωρίς τυρί, άλλο τόσο θα δείτε και βρομοδουλειά χωρίς προκάλυψη. Από το υποθετικά να βραχούν δυο ή τρις πωρόλιθοι στο βορρά, μέχρι την στατικότητα του μνημείου στο νότο, έχει κάποια απόσταση νομίζω. Είναι φανερό, ότι ταύτισαν όλο το μνημείο, με δυο πωρόλιθους. Άντε και κουνήθηκαν κάποιοι πωρόλιθοι ή και έπεσαν ακόμα. Θα ήταν μοιραίο; Αφήστε τα όμως και όλοι σας πήρανε χαμπάρι. Αν είχατε πόνο για το μνημείο, θα συνεχίζατε τις εργασίες.
Την υπογραφή μας, προσέχουμε που τη βάζουμε κύριε Λεφαντζή. Πάνω από εσένα πήραν την απόφαση, όμως εσύ εκτέθηκες. Είδες πόσο έξυπνα η κυρία Περιστέρη, που θα έρθει και η σειρά της, δεν παρευρέθηκε στην παρέα σας;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ