Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Τη λένε Ντάνιτσα Μπάτσεβα και είναι αρχαιολόγος και νομισματολόγος από το κράτος των Σκοπίων. Με επιμέρους ειδικότητα την ΑΠΑΤΗ θα προσθέσω εγώ. Πλαστογράφησε ηλεκτρονικά την επιγραφή από τα Μακεδονικά νομίσματα με το καράβι και από ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, την έκανε ΛΥΧΝΙΔΙΩΝ. Με εντολή άνωθεν βέβαια.
Είναι υψίστης σημασίας, που βρέθηκαν αυτά τα νομίσματα λέει, γιατί στο εμπρός μέρος έχουν την Μακεδονική ασπίδα! Μόνο που από τα δυο πλαστογραφημένα, δεν έβγαλε το εμπρός μέρος να το δούμε! Μα τότε θα ήταν εύκολο να βρούμε τα ίδια τα νομίσματα και έτσι να φανεί η απάτη. Αξιοσημείωτο είναι, λέει η ίδια, ότι αυτά τα νομίσματα δεν έχουν καταγραφεί επιστημονικά για να έχει γνώση ο επιστημονικός κόσμος!
Στο άρθρο έκπληκτος διάβασα, ότι το κανονικό νόμισμα ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ανήκει στα «μαϊμού» που γράφουν ΛΥΧΝΙΔΙΩΝ! Δηλαδή: Τα ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που κόβονταν ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ, λιμάνια που δικαιολογούν το καράβι, η Μπάτσεβα τα θέλει στα Σκόπια. Αφού λοιπόν τα νομίσματα κόβονταν στη χώρα του «ΤΙΠΟΤΑ», δεν μπορεί παρά τα λιμάνια να ανήκαν εκεί! Μπάτσεβα, είσαι μεγάλη ΑΠΑΤΗ και ασορτί με το περιβάλλον σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου