Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ ΟΡΑ

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ ΟΡΑ
Αποσπασματικά κατά καιρούς, με βάση τα σύμβολα και τα μονογράμματα που είναι εγχάρακτα μέσα και έξω από το μνημείο της Αμφίπολης, έγραφα αυτά που καταμαρτυρούσαν. Το κάθε ένα από αυτά, έχει ένα μεγάλο αποδεικτικό υλικό που είναι αποτέλεσμα της ερευνάς μου και ηθελημένα είναι σε άγνοια της «επιστημονικής» κοινότητας. Μιας δυστυχώς αλαζονικής και εγκληματικής όπως εξελίσσονται τα πράγματα κοινότητας. Δεν φαίνεται να έχουν την διάθεση να δημοσιεύσουν όλα όσα εγχάρακτα βρήκαν εκεί μέσα!
Αν το κάνουν, όλη η αληθινή ιστορία του μνημείου θα έρθει στο φως και θα ταυτιστεί με αυτή που ήδη φανερώνουν τα νομίσματα! Το γιατί οι αρχαίοι περνούσαν την ιστορία μέσα από τα σύμβολα και μονογράμματα, είναι άλλο θέμα. Την περνούσαν πάντως και αυτό δεν εξυπηρετεί τους κακόβουλους ανθέλληνες που κυριαρχούν.
Φαίνεται ότι, ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ που απαρτίζεται από σύμβολα και είναι σε μένα ξεκάθαρος, θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. Θα αναγκαστούν να αποδεχτούν την συμβολική γλώσσα των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ και τότε το ψέμα θα καταρρεύσει. ΟΛΑ θα πάνε στη σωστή τους ΕΛΛΗΝΙΚΗ διάσταση.
Ο ορισμός της κατάχωσης του μνημείου, δεν είναι ότι σταμάτησαν οι ανασκαφές. Είναι ότι καταχώνουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Είναι αυτά, όλων των μεγεθών που απέκρυψαν και συνεχίζουν να το κάνουν. ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χωρίς ΗΘΙΚΗ, με ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ και αυτό που δεν ξέρω είναι, αν θα συνεχίσουν να το κάνουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. Η κάλυψη καταρρέει και δεν θα μείνει ούτε «φύλλο συκής». Θα μείνει μια απέραντη ΞΕΦΤΙΛΑ, που δεν ξέρω οι ντόπιοι συνεργοί πως θα αντέξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου