Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΝΕΜΕΣΙΣ
Κάποιοι από σας φίλοι μου, γνωρίζετε για τις βρισιές που δημόσια εκστόμισε εναντίον μου ο δήμαρχος Αμφίπολης Μελίτος. Αισθάνθηκε παρεξηγημένος από το «με την ανοχή του δημάρχου» που έγραψα για την κατάχωση του περιβόλου και σαν «αιχμή δόρατος» των πραγματικά υπευθύνων, αποφάσισε να «καθαρίσει». Με είπε ΑΘΛΙΟ, ΤΟΜΑΡΙ. ΨΕΥΤΗ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ του δήμου του κ.α. Μοναδική άμυνα δικιά μου ΑΓΩΓΗ και ΜΗΝΥΣΗ.
Στις 15/10/2018 πήρε την αναβολή που όλοι δικαιούνται και δεν ήρθε να αποδείξει τις βρισιές του. Σήμερα ζήτησε πάλι αναβολή, στηριζόμενος στην προσχηματική δικιά του αγωγή, που έφτασε σε μας μόλις προχθές. Αυτό βέβαια το είδαν οι δικαστές και δεν του έκαναν τη χάρη. Εκδικάστηκε η υπόθεση και δικάστηκε ερήμην. Δηλώσαμε στο δικαστήριο, ότι το ποσόν που θα εκδικαστεί, να είναι υπέρ του ομίλου «ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ». Εγώ κρατάω ότι αποδεδειγμένα είναι συκοφάντης και τελείως ανίκανος για τη θέση που κατέχει.
Θα ακολουθήσει από τους «ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΕΣ», η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ασέλγεια που συνέβη στο μνημείο της Αμφίπολης. Αν δήμαρχε, έγινε αυτή «κάτω από τη μύτη σου» και μόνο, να το θεωρήσεις ευτύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου