Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΗΛΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΖΑΓΡΕΑΣ ΥΙΟΣ

ΗΛΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΖΑΓΡΕΑΣ ΥΙΟΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ανήκω στον ΗΛΙΟ μας αποκαλύπτει ο διπλός 16ακτινος ρόδακας στο μέτωπο του Ταύρου της 2ης χιλιετίας π. Χ.! Η ατελείωτη γονιμοποιός ενέργεια του ΗΛΙΟΥ, συμβολίστηκε στην αντίστοιχη επί γης ενέργεια του ταύρου. Οι εκατόμβες θυσίες στην Ηλιακή Μινωική Κρήτη γίνονταν προς τιμήν του ΗΛΙΟΥ! Ευρέως γνωστό είναι, ότι ο ταύρος ανήκε στον Δία και προς αυτόν οι εκατόμβες. Κι αυτό ΣΩΣΤΟ, αφού οι θυσίες στο Δία αντανακλούσαν στον υπέρτατο ΗΛΙΟ!
Ο ΗΛΙΟΣ επί γης ήταν ο Δίας και όλες οι πράξεις του ήταν επιθυμία του ΗΛΙΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ απήγαγε την ΕΥΡΩΠΗ, ο ΗΛΙΟΣ γέννησε με την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ τον ΔΙΟΝΥΣΟ ΖΑΓΡΕΑ! Προσωπικά δεν μπορούσε να το κάνει, γιατί όλα καίγονταν στα χέρια του. Μη μπορώντας να συμβολίζει ο ταύρος και τον Ζαγρέα υιό, συμβολίστηκε αυτός με τον τράγο! Ταύρος και τράγος, έχουν την ίδια σωματοδομή και έτσι αναπαρασταίνονταν στα νομίσματα, αλλά είχαν και πανομοιότυπα κέρατα! Τα Ηλιακά σύμβολα που πάνε μαζί, στα νομίσματα των Πιέρων στο Ηλιακό Παγγαίο, αυτό θέλουν να δείξουν.
Είναι η πρώτη και μια από τις θεμελιώδεις αλήθειες, επάνω στην οποία μπορεί να κτίσει κάποιος, στην αναζήτηση της αλήθειας των αρχαίων. Είναι η άκρη του νήματος, τα πρώτα κομματάκια του παζλ, που στην ολοκλήρωσή του παρουσιάζει την θεολογία των προγόνων μας με ακρίβεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου