Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Στους λέοντες του θώρακα, αναγνώρισαν «μοτίβο». Την Αθηνά και τη Νίκη, απλά τις αναγνώρισαν χωρίς να δώσουν ρόλο. Τα λιοντάρια στην ασπίδα, διακοσμητικά. Η Αμαζονομαχία στην ασπίδα, γιατί κάτι έπρεπε να υπάρχει. Ο αποθεωμένος Αλέξανδρος, στον τάφο του πατέρα του! Πότε πρόλαβε; Μια μίνι περικεφαλαία στο ξίφος, χωρίς λόγο ύπαρξης. Γοργόνειο στην Περικεφαλαία! Τρομάρα τους. Ηλιακά σύμβολα, τα αγνόησαν από άγνοια. Οι ιεροί μπλε ρόδακες! Τί είναι αυτό; Τα σύμβολα της θεάς Δήμητρας, απαρατήρητα. Αποτρεπτικός Αλέξανδρος, ούτε λόγος. Στον θλιμμένο Λυσίμαχο, είδαν μεθυσμένο Διόνυσο, χωρίς αυτός να έχει το παραμικρό από τα γνωρίσματα του θεού. Τη βασίλισσα, μαινάδα. Τον Αλέξανδρο Ερμή μέδουσα, αδιαφορώντας αν τα μαλλιά δεν είναι φίδια. Ο Αλέξανδρος Ηρακλής, σκέτος Ηρακλής. Οι πρίγκιπες Αλέξανδρος και Φίλιππος, νεαροί κυνηγοί από την ζωγραφιά. Το πρόσωπο ενός με μεγάλο μούσι, ασχολίαστο. Ο γωρυτός απλά υπέροχος και οι κνημίδες ανδρικές σε γυναικείο μέγεθος. Τα νεκροκρέβατα ήταν για να τους ακουμπήσουν.
Μα πόσο προσβάλλεται τους αρχαίους και μάλιστα τους μύστες. Το γνωστικό σας επίπεδο είναι τόσο χαμηλό, ώστε το χάσμα από την αλήθεια να είναι δυσθεώρατο. Αυτό εξηγεί και τη συσπείρωσή σας απέναντι σ αυτήν. Μέχρι το ακόμα πιο σημαντικό επόμενο VIDEO, αυτό θα είναι η ζωντανή ντροπή σας στο διαδίκτυο.


1 σχόλιο:

  1. Δεν χορταινω να βλεπω και να ξαναβλεπω αυτο το βιντεο. Μα καλα, δεν υπαρχει ενας καθηγητης Πανεπιστημιου να παρει θεση; Τι φοβουνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή