Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Η ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Τι να πει κανείς για μια αρχαιολόγο, που διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα της υπέρτατης ανασκαφής, ήταν επικεφαλής και της απαγορεύτηκε η είσοδος σ αυτήν; Αν συνέβαινε σε μένα και ήμουν ΚΑΘΑΡΟΣ, θα ήταν οι υπεύθυνοι τώρα στα τάρταρα. Βέβαια, καιρό τώρα παρατηρούνται νυχτερινά πάνε έλα στο μνημείο. Μεσάνυχτα και βάλε. Τη νύχτα μόνο λωποδύτες κυκλοφορούν και εκεί ειδικά στο μνημείο, υπάρχουν λόγοι γι αυτό. Εκεί στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος της αρχαιοκαπηλίας. Αμ πως θέλεις να σε αφήσουν να μπεις εκεί μέσα Περιστέρη; Γίνονται αλλαγές εκεί μέσα και μετά, εσύ δεν ψηφίζεις στην Αμφίπολη για να σε βάλουν μέσα παράνομα! Στο θέμα αυτό θα επανέλθω.
Εσύ πρόεδρε της Παμμακεδονικής ένωσης ΗΠΑ Φιλιππίδη, «ρούφα το αυγό σου», μαζί με τον πρώην πρόεδρο Χατζή. Αβάντες του στιλ:
«Ξερουμε πολύ καλά τις προσπάθειες ανάδειξης από την πλευρά της κυρίας Περιστέρη αλλά και του Δημάρχου της περιοχής του κ. Μελίτου»,
να τις βάλετε εκεί που ξέρετε. Εμείς εδώ ξέρουμε ακριβώς το αντίθετο, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. Και σ αυτό θα επανέλθω. Οι άνδρες Ροδάκογλου κρατάνε το λόγο τους! Δεν ασχολείσαι ξανά με την Αμφίπολη μου είπες. Μπορεί βέβαια, να το έκανες για τον Τζιτζικώστα και μόνο, αυτόν που ψώνισε από «σβέρκο» λέμε στη Νιγρίτα. Πάντως όλοι, να προσέχετε τη δίνη που δημιουργήθηκε εδώ, γιατί εύκολα θα βρεθείτε στο βυθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου