Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Asterios Tsintsifos 3 ώρες · Η ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ

Η ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ
Έρχεται λέει το ΕΣΠΑ στην Αμφίπολη και με αυτό το ένα και κάτι εκατομμύριο, θα καταστήσουν το μνημείο επισκέψιμο! Τόσα ακριβώς χρωστάει το ΥΠΠΟ, εξαιτίας της επικεφαλής αρχαιολόγου Περιστέρη, που παρότρυνε τα συνεργεία το 2014 να συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτα! Μια τραγική ιστορία, που μετρά μια αυτοκτονία και αρκετούς απελπισμένους ανθρώπους. Εκεί να δώσετε τα λεφτά και να ξοφλήσετε τον κόσμο πρώτα, αφήνοντας τα άλλα κατά μέρος. Το μνημείο δεν χρειάζεται να γίνει επισκέψιμο, γιατί αφενός προηγείται η ολοκλήρωση της ανασκαφής και αφετέρου πρέπει να μας πείτε που πήγατε τα αρπαγμένα. Επιθυμία μας είναι, κατά την επίσκεψη να βλέπουμε κι αυτά.
Είναι βέβαιο, ότι οι περισσότεροι από εσάς φίλοι μου, έχετε άγνοια για την αυτοκτονία! Όπως και για το χρέος που εξακολουθεί να υπάρχει. Πέρασαν στα ψηλά, όπως και η κατάχωση του περιβόλου! Θα διασκευάσω ένα ανέκδοτο, για να παρουσιάσω την εικόνα της στιγμής.
Όλοι της ανασκαφικής και άλλοι εμπλεκόμενοι, πήδηξαν από τον 40ο όροφο. Σε κάθε όροφο που περνούσαν έλεγαν «μέχρι εδώ καλά πάμε». Έτσι είναι φιλαράκια, αλλά δεν είστε καθόλου μακριά από το ισόγειο και το σκληρό πεζοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου