Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ
Η συνδυαστική λογική, απαιτεί την ύπαρξη όλων των παρεμφερών ή συναφών ενός αντικειμένου γνώσεων και είναι απαραίτητη για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων. Όσο μεγαλύτερη είναι η γνώση, τόσο η συνδυαστική λογική αναπτύσσεται και ελαχιστοποιεί τα περιθώρια λάθους. Μέσα στη λογική αυτή, όλα βρίσκουν τη θέση τους με ευκολία και εκεί δεν χωρούν παράδοξα, αναχρονισμοί και προπάντων δεν υπάρχουν αναπάντητα ή ανεξήγητα φαινόμενα. Έτσι θεωρητικά μόνο, η κατοχή 100% της γνώσης, αποκαλύπτει τα πάντα.
Στον αντίποδα των παραπάνω είναι το μνημείο «Καστά», που για να ερμηνευθεί σωστά, απαιτεί τις δικές του παρεμφερείς γνώσεις. Τα κεφάλαια που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην συνδυαστική λογική αυτού του αντικειμένου, είναι:
• Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
• ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΟΔΟΙ
• ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
• ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
• ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΠΟΛΙ
Δυστυχώς για την ιστορία, την αρχαιολογία, την αρχιτεκτονική, την γραφολογία και ότι άλλο, αυτά τα κεφάλαια είναι ανύπαρκτη ακόμα ιστορία. Ως εκ τούτου η συνδυαστική λογική στην περίπτωση του «Καστά», απουσιάζει παντελώς. Ο σωστός δρόμος για αυτούς που προσπαθούν εκεί, θα ήταν να σπουδάσουν αυτά και μετά να ασχοληθούν με κάτι που τώρα δεν γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου