Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ NEBRA ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ NEBRA ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ο δίσκος της NEBRA (ΛΕΙΨΙΑ) υπακούει στις ιερές διαστάσεις, αφού είναι ακριβώς διπλάσιος του δίσκου της ΦΑΙΣΤΟΥ και ακριβώς 500 φορές μικρότερος του κυκλικού μνημείου στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ! Κατασκευάστηκε επί τόπου στη Γερμανία (αποικία άρα!), αφού ο χαλκός προερχόταν από αρχαίο ορυχείο της Αυστρίας και ο χρυσός από τα Καρπάθια όρη!
Καλά το σύμβολο του ΟΥΡΑΝΟΥ τέρμα δεξιά, που μιλήσαμε σε παλαιότερη ανάρτηση! Καλά και ο ΗΛΙΟΣ με τη ΣΕΛΗΝΗ που βγάζουν μάτια! Καλά και οι 7 χρυσές μπίλιες, όπως τις βλέπουμε στο σύμβολο επάνω στο δίσκο της Φαιστού! Δυο ερωτήματα μένουν να απαντηθούν για να αποκαλύψει ο δίσκος της NEBRA τα μυστικά της! Τι είναι αυτό που οι αρχαίοι του ΠΑΓΓΑΙΟΥ απεικόνιζαν ΜΟΝΟ του μπροστά σε νόμισμα (500 π.Χ.) και υπάρχει και επάνω στο δίσκο και σελήνη δεν είναι; Γιατί οι ελεύθερες χρυσές μπίλιες, πλην τις 7, είναι 23 και σύνολο 30;
Δυστυχώς όμως φίλοι μου! Μη διαθέτοντας πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό, στέκομαι ανήμπορος μπροστά σε αυτό το μυστήριο! Ιερά τέρατα, που το ιερά χάθηκε και δεν βρέθηκε πουθενά, του κλάδου, θα επιληφθούν κατά πως επιλήφθηκαν και στο δίσκο της Φαιστού, λύνοντας και αυτό το μυστήριο! Το «κονόμι» στα προγράμματα λαμογιάς νάναι καλά και ποιος γαμεί την επιστήμη!
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου