Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΓΚΑΡΕΘ ΟΟΥΕΝΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΓΚΑΡΕΘ ΟΟΥΕΝΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Αν έχεις ελάχιστο χώρο να αναπαραστήσεις σε εικόνα κάτι περίπλοκο και μάλιστα σε πηλό, τότε χρησιμοποιείς απλές γραμμές! Αν δεν είσαι Μινωίτης, δεν τα καταφέρνεις κιόλας! Μινωική τεχνοτροπία ήταν οι γυναίκες με φαρδιά λεκάνη, όπως στις εικόνες μας βλέπουμε και αυτό δεν άλλαζε όταν αυτές κάθονταν διπλοπόδι! Μια τέτοια γυναίκα σε διπλοπόδι απεικονίζεται στο δίσκο της Φαιστού, που αν σε λένε ΓΚΑΡΕΘ ΟΟΥΕΝΣ τη λες και έγκυο! Το βάζεις μάλιστα και σε τίτλο «ΕΓΚΥΟΣ ΘΕΟΤΗΤΑ» που είναι «πιασάρικος» για τα κορόιδα!
Μετά από πάνω από ένα χρόνο, δεν σε περιμένω άλλο να δείξεις επιστημονική αγωγή ΟΟΥΕΝΣ. Είσαι τσαρλατάνος του Ελληνικού πολιτισμού, που αγγιστρώθηκες στο ύποπτο πρόγραμμα ERASMUS και χρόνια τώρα κοροϊδεύεις. Αν είχες Ελληνικό γονίδιο που θα σου επέτρεπε να κάνεις την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ερμηνείας, δεν θα μιλούσες μετά από τόσα χρόνια τα Ελληνικά σε Λατινική έκδοση! Βρες άλλο παιχνίδι να παίξεις, αυτό μας τελείωσε!
Θα ήταν παράλειψη, πριν σταματήσω τις δημόσιες αναρτήσεις φίλοι μου, να μην σας προειδοποιήσω για τύπους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και κάνουν τα μυαλά σας κιμά! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου