Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Δεν είναι νόμισμα της Αμφίπολης και ας έχει τη δάδα που χαρακτηρίζει τα νομίσματα της Αμφίπολης! Είναι ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ και είχε αυτόνομο τόπο κοπής το μνημείο ΚΑΣΤΑ παραδίπλα στην Αμφίπολη! Οι ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ λοιπόν (Καρυάτιδες για τους άσχετους), ιέρειες της ΡΕΑΣ, φορούν το χαρακτηριστικό ένδυμα της θεάς, όπως το νόμισμα αποκαλύπτει! Η θεά δε που κάθεται στον ΟΥΡΑΝΟ, φέρει στην κεφαλή τον φάρο, όπως ακριβώς υπάρχει σε νομίσματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από την Αμφίπολη! Κάτω από τον φάρο το δηλωτικό (Θ) των μεγάλων θεών όπως το είδαμε σε πρόσφατη ανάρτηση, να είναι στην πραγματικότητα το κυκλικό ιερό! Από μόνο του βέβαια το ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ νόμισμα και με τους πλανήτες που έχει στην άλλη όψη, οδηγεί στην πάσα αλήθεια για το μνημείο!
Υπέρτατο ιερό για τους επιφανέστερους των ανθρώπων είναι το μνημείο! Σ αυτό που ασέλγησαν και εξακολουθούν να το κάνουν ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ και ΣΙΑ! Καταγγέλλω την ίδια ομάδα για βιασμό της ιστορίας δι απόκρυψης στοιχείων και παραπλάνησης με προφανή δόλο! Ταυτόχρονα τους λυπάμαι, γιατί εκεί που κατάφεραν και έμπλεξαν, οίκτο δεν θα βρουν!
Στην κορυφή του σκήπτρου φίλοι μου, υπάρχει στολισμένος βαίτυλος μέσα σε πλαίσιο, που όμως θα τον δούμε σε προσεχή ανάρτηση!https
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου