Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΤΟΥ Η ΚΑΤΑΧΩΣΗ;

ΕΡΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΤΟΥ Η ΚΑΤΑΧΩΣΗ;
18/2/2019 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ: «Δεν ήταν αρμοδιότητα του δήμου η ανασκαφή και ως εκ τούτου εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» απάντησε ένας θλιβερός αντιδήμαρχος, ο οποίος εξευτελίσθηκε από τις ερωτήσεις του δικηγόρου μου Βαγενά Φώτιου. Δικαζόμουν για τη φράση «με την ανοχή του δημάρχου καταχώθηκε ο περίβολος του μνημείου»
……….Μεταξύ των προτεινόμενων μέτρων είναι και η προσωρινή κατάχωση τμήματος του πώρινου περιβόλου (100 μ. από συνολικά 300 πώρινου περιβόλου), που κινδυνεύει άμεσα από πιθανές καταρρεύσεις. Πάντως, τονίστηκε ότι, αφού προηγηθούν και εφαρμοστούν όλες οι απαιτούμενες μελέτες για τη συντήρηση των λίθων, στόχος είναι, στην τελική φάση της ανάδειξης, να είναι ορατός όλος ο περίβολος.
Επίσης, έγινε λόγος για την εξαιρετική συνεργασία με τον δήμαρχο Αμφίπολης, ο οποίος θα συνδράμει στην υλοποίηση των επειγουσών εργασιών με απαραίτητα μηχανήματα και εργατικό δυναμικό, καθώς και για το καλό κλίμα που υπάρχει με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος έχει δείξει προθυμία για συμβολή στο έργο……..
……….Το έργο, η συνολική δαπάνη του οποίου υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ, θα υλοποιείται σταδιακά, με τις πρώτες εκταμιεύσεις να καλύπτονται από το ήδη υπάρχον ποσό……….
Τι θα πει εξαιρετική συνεργασία Δήμαρχε; Τι θα πει συνδράμει στην κατάχωση; Αλλού δεν είχες να στείλεις τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό; Όπα! Και 800.000 βλέπω; Και καλό κλίμα με τον Τζιτζι βλέπω! Ναι αυτόν που σκίζει σωρηδόν «καλτσόν» στις μηνύσεις. Αυτόν που κατεβάζει την περιστέρη υποψήφια! Ε ρε πλάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου