Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΒ.


Asterios Tsintsifos
1 ώρα
Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΒ.
Υπάρχει μια ποντικοφωλιά μέσα στο ΦΒ που έχει την εύστοχη ονομασία «ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ΚΑΣΤΑ». Το ΑΠΟΡΡΗΤΑ είναι κάτι μυστικό, όπως και τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ. Έτσι δεν είναι ποντίκια του συστήματος; Σας τοποθέτησαν εκεί για να συκοφαντείτε, να τρολάρετε να διαρρέετε και να αβαντάρετε κατά περίπτωση, πίσω από ένα ψευτοεπιστημονικό προφίλ που απαρτίζεται από κλεμμένες δημοσιεύσεις.
Μπαίνω στον κόπο, γιατί πολλοί φίλοι μπορεί να μην υποψιάζονται με τι σκουπίδια έχουν να κάνουν. Δεν ξέρουν ακόμα ότι έχουν να κάνουν με ανώνυμους και ψευδώνυμους. Και μόνο από αυτό ρε Σαββίδη με τα υπόλοιπα ρεμάλια, το φωνάζετε γιατί υπάρχετε. Κανονικοί χαφιέδες είστε μέσα στο ΦΒ, που περίεργο γιατί, προασπίζεστε την συστημική ανασκαφική ομάδα! Δηλαδή όχι και τόσο περίεργο, αλλά άλλη φορά.
Είναι αλήθεια ότι εδώ πάνω ψάχνουμε να βρούμε ένα άγαλμα και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η βάση του είναι κυκλική! Εσείς εκεί στα ΚΛΕΜΜΕΝΑ, με την εσωτερική ενημέρωση μπορεί και να ξέρετε. Ήταν αυτό;

1 σχόλιο:

  1. AΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ηταν αυτο το αγαλμα στο κεντρο του ψηφιδωτου. Ο πονηρος νομισματολογος επιχειρει να μας ριξει "σταχτη στα ματια" . Αν ηταν αυτο το αγαλμα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορουσε να περασει στον τελευταιο θαλαμο .Δεν θα το τολμουσε καν , εννοω. Αστεριε βγαλε στο φως την αληθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή