Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (12/11)

Αστέριος Τσιντίφιος

ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (12/11)
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 200 φίλους, που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης των Σερρών. Τα σχόλια ήταν ότι η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία. Λέχθηκε ότι την ίδια ώρα είχε εκδήλωση η ΝΔ για ένα βιβλίο με τα ψυχολογικά του Ερντογάν και το Ισλάμ. Δεν ξέρω αν εμπνέω κάποιους από αυτούς που πήγαν εκεί, αλλά έχω την αίσθηση ότι έτσι σε εμάς πραγματοποιήθηκε μια ξεβρομισμένη εκδήλωση. Λέχθηκαν κι άλλα.
Εγώ δεν θα συμφωνήσω με την επιτυχία. Δική μου άποψη είναι, ότι το αμφιθέατρο έπρεπε να ξεχειλίζει από κόσμο και αυτό γιατί μόνο τότε η αδιάφορη κοινωνία καταλαβαίνει. Αυτό ήταν δυνατό να γίνει, από εσάς που μπορούσατε να έρθετε και δεν το κάνατε. Και είστε πάρα πολλοί αυτοί. Είστε αυτοί που με την απουσία σας συνεργείτε, στο να μην αλλάξει αυτό που δεν σας αρέσει. Είστε αυτοί που με τη συμπεριφορά σας, με βάζετε σε σκέψεις να μην το ξανακάνω.

1 σχόλιο:

  1. Aπολαυσα αυτη την παρουσιαση απο την αρχη μεχρι το τελος . Ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ , διαφωτιστικη και αποκαλυπτικη. Συγχαρητηρια σε ολους και ειδικα στον Αστεριο που μας εντυπωσιασε για μια ακομα φορα.
    Απογοητευτηκα απο τα αδεια καθισματα . Επρεπε να πλημμυρισει η αιθουσα απο ολους οσους εχουμε παθιαστει με αυτη την ανασκαφη. Αναρωτιεμαι αν πρεπει να βγει ο ΜΑ μεσα απο τον ταφο, για να συγκινηθει ο νεο ελληνας και να σηκωθει απο τον καναπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή