Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Asterios Tsintsifos ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ
Πέντε ώρες ενημέρωναν υποτίθεται για την ανασκαφή της Αμφίπολης (29/11/2014). Ένταση επικράτησε, όταν η Περιστέρη αρνιόταν πεισματικά να πει κάτι για τον σκελετό. Θα μιλήσουν γι αυτόν ανθρωπολόγοι, οστεολόγοι και ιατροδικαστές είπε. Σε ερώτηση, αποκάλυψε ότι ο σκελετός είναι ακόμα στην Αμφίπολη και δεν έχει ακόμα αποφασιστεί σε πιο εργαστήριο θα σταλεί. Τέσσερα χρόνια μετά, τα λεφτά για το εργαστήριο και τα περαιτέρω γύρισαν πίσω. Καμιά ειδικότητα δεν μίλησε γι αυτόν. ΓΙΑΤΙ;
Μάθαμε ακόμα τότε, ότι βρέθηκαν πολλά κινητά ευρήματα (κεραμικά – νομίσματα) τα οποία δεν είχαν ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου! Τόνισε η αρχαιολόγος ότι πρόκειται για πλούσιο υλικό που πρέπει να μελετηθεί! Τον μηχανισμό των Αντικυθήρων βρήκατε ή το δίσκο της Φαιστού και πρέπει να τα μελετήσετε; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ανακοινώθηκε επίσης, ότι βρέθηκαν ΑΡΚΕΤΕΣ ψηφίδες από το ψηφιδωτό, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί η έκτασή τους και η διαδικασία επανατοποθέτησης. Για το αρκετές θα συμφωνήσω μόνο στο επάνω δεξιά κομμάτι που λείπει. Μέχρι εκεί. Δεν θέλω να πιστέψω ότι διευρύνατε την καταστροφή του ψηφιδωτού για να κατέχετε αρκετές ψηφίδες και ποιος θα κάτσει να τις μετρήσει; Κι όμως είστε ικανοί και γι αυτό. ΑΙΣΧΟΣ.
Βρείτε εργαστήριο. Φανερώστε τα κεραμικά και τα νομίσματα. Τα άλλα, ξέρετε εσείς. Αποκαλύψτε το άγαλμα. Θα σας τα ζητήσουν όλα και τότε δεν ξέρω αν αποφύγετε το ΔΟΛΟ.

1 σχόλιο:

  1. Αστεριε μας έχεις κάνει όλους να σε ακούμε με το στόμα ανοιχτό . Αν υπαρχει άγαλμα και το κρύβουν θέλουν κρέμασμα .Όσο για τα νομισματα που βρήκαν ,να μας πουν σε ποιον νομισματολογο τα έδωσαν για να τα μελετήσει. ...Απ οτι φαίνεται πάντως, όταν ολοκληρωθει η έρευνα τους δεν θα ζουν ούτε τα εγγόνια μας.Εκτός αν στο μεταξυ κάποιος αληθινός νομισματολογος, προλάβει και αποκαλύψει την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή