Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΙΛΑΜΕ


Αγαπητέ κύριε Μουρατίδη. Σε ερώτησή σας για την πορεία της υπόθεσης, έχω να πω τα εξής δημόσια:
Από τις 25 – 1 – 2019, τρέχει μηνυτήριος αναφορά κατά προσώπων που απροκάλυπτα χαρακτηρίζω ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ σε δημόσιες αναρτήσεις μου! Θα περίμενε κανείς σε μια υγιή κοινωνία να προκύψει αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία θα οδηγούσε στην αποπομπή και κατόπιν στην προφυλάκιση της αδίστακτης εγκληματικής ανασκαφικής ομάδας της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Αυτό όμως δεν έγινε για συγκεκριμένους λόγους!
Η κοινωνία δεν είναι υγιής, αφού οι ένοχοι κατά την απλούστατη λογική της μη αντίδρασης στην διαπόμπευσή τους, περιμαζεύτηκαν από τους κυβερνήτες της χώρας! Είναι βέβαιο ότι οι κρατικές νομικές υπηρεσίες, συμβουλεύουν αυτούς να μην αντιδράσουν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση! Αν θα γινόταν, θα έπρεπε δια της δικογραφίας με τα «άπλυτά» τους, να υπερασπίσω τον εαυτό μου! Μόνη τους ελπίδα είναι, να βάλει ο εισαγγελέας την υπόθεση στο αρχείο και αυτή να μην ξεμυτήσει ποτέ και πουθενά! Έχοντας τα γένια και τα χτένια κατά το πρώτο σκέλος, μπορεί να το πετύχουν! Μπορούν να το πετύχουν, ακόμα κι όταν καταθέσουν οι νέοι μάρτυρες που προσήλθαν αυτοβούλως! Θα γινόταν το Φεβρουάριο, όμως ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ φρέναρε την διαδικασία και απλά η αγωνία τους παρατάθηκε.
Θα περίμενε ακόμα κανείς, να μην είμαι μόνος σε μια τόσο ξεκάθαρη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας! Θα έπρεπε μια «καθαρή» οικογένεια ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να πάρει το ζήτημα προσωπικά! Θα έπρεπε η δημοτική αρχή να κάνει το ίδιο! Θα έπρεπε τέλος η μικρή μας κοινωνία, αφού πλέον είμαι δημότης ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ, να έχει αντανακλαστικά! Για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ μιλάμε!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου