Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 29 – 11 – 1964 = 33. Η ώρα ήταν 13 και 22 λεπτά, όταν εκρήγνυται ξεχασμένη νάρκη κατά προσωπικού στην 22η επέτειο ανατίναξης της γέφυρας στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ. 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έτσι μαζί με την 22η επέτειο συνταίριαξαν ακριβώς την ώρα του γεγονότος! Η μέρα ήταν 29-11 που μας κάνει 13 πάλι!
Κάποιες ημερομηνίες φίλοι μου ευθυγραμμίζονται, όπως οι πλανήτες κάνουν σε σύνοδο. Ήταν ΚΥΡΙΑΚΗ ημέρα του ΗΛΙΟΥ και ευθυγραμμίστηκαν οι αριθμοί του! Το 11 από το 29 (2+9), το 22 από την επέτειο και το 33 από το συνολικό άθροισμα της ημερομηνίας! Η κανονική βέβαια μέρα της επετείου, είναι 25 Νοεμβρίου!
Ένας λόγος είναι να πεις τη νάρκη ξεχασμένη! Ένας ακόμα λόγος είναι να θεωρήσουμε τους αριθμούς ΣΥΜΠΤΩΣΗ! Βέβαια 2+2 κάνουν τέσσερα και δεν είναι σύμπτωση, αφού στα εύκολα μαθηματικά είναι αυτονόητο! Στα μαθηματικά του πεπρωμένου όμως; Η ΠΙΣΤΗ στην αριθμητική του πεπρωμένου κάνει τον άνθρωπο «υποχρεωτικά» ΓΕΝΝΑΙΟ και αποκαθιστά την χαμένη σύνδεση από τους ΕΛΛΗΝΕΣ προγόνους μας! Η σύμπτωση αντίθετα, το τυχαίο και η λέξη ΠΡΟΣΕΧΕ που επίτηδες καλλιεργούνται σήμερα, εκτρέφουν ΔΕΙΛΟΥΣ και άρα βολικούς πληθυσμούς!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου