Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
«Μακάρι να μη γεννιόμουνα στο 5ο ΓΕΝΟΣ εγώ. Να πέθαινα πριν ή ύστερα απ αυτό να ερχόμουν. Εκεί δεν θα φτάνει ο κάματος της μέρας στους ανθρώπους, ούτε και οι νύχτες γαλήνιες θα είναι, αφού θα τους σαρακοτρώνε οι έγνοιες. Μα στο τέλος του έσχατου γένους, θάρθει ο Δίας και θα εξολοθρέψει τούτο το σιδηρούν γένος».
«Όταν θα γεννιούνται παιδιά με τα μαλλιά τους άσπρα! Τότε που ο πατέρας δεν θα μοιάζει των παιδιών και αντίστροφα! Τότε που ο ξένος δεν θα είναι πια πολύτιμος σ αυτόν που τον φιλοξενεί, μήτε στον φίλο ο φίλος του και ο αδελφός στον αδελφό όπως πρώτα! Όταν βρίζοντάς τους, κανένα σεβασμό δεν θα δείχνουν αυτοί στους γονείς τους, Ω ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ που δεν βάζουν στο νου τους την οργή του ΘΕΙΟΥ»!
«Τότε που δεν θα έχει ΤΙΜΗ ο λόγος σε όποιον τον κρατάει, αλλά ούτε ο ΔΙΚΑΙΟΣ και ο ΑΓΑΘΟΣ θα την έχει! Τιμή θάχει ο κακούργος και ο ανήθικος. ΔΙΚΑΙΟ θα είναι μόνο η ΔΥΝΑΜΗ και το αληθινό δίκαιο δεν θα υπάρχει! Οι δειλοί με δόλια λόγια που γι αυτά όρκο θα παίρνουν, θα συντρίβουν τους γενναιότερους»!
«Αυτούς όλους θα συντροφεύει η κακόχαρη ΕΡΙΔΑ με την ξετσίπωτη λαλιά και την φριχτή όψη! Τότε παρατώντας τον κόσμο, ΑΙΔΩΣ και ΝΕΜΕΣΗ θα ξανασμίξουν με τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ! Πίσω θα μείνουν μόνο τα θλιβερά βάσανα για τους ανθρώπους, που γιατρειά δεν έχουν»!
Διαβάζοντας αυτά φίλοι μου, θεωρώ βέβαιο ότι η ΜΑΓΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ανήκει στο ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ και ότι η παράσταση επάνω της έρχεται από το μακρινό μέλλον της ίδιας! Δεν ήταν πιο δύσκολο από τα λόγια του ΗΣΙΟΔΟΥ, που τόσο εύστοχα περιγράφουν τις μέρες μας!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου