Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Asterios Tsintsifos ΟΙ «ΚΟΛΛΗΤΟΙ» ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ

ΟΙ «ΚΟΛΛΗΤΟΙ» ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
Μέσα στην «πρόοδο» και στην «ευημερία» που ζούμε, ξεχάσαμε τα βασικά. Κάθε συναναστροφή ή μη, μας ορίζει. Είναι αδύνατον να προσκολληθείς κάπου, αν δεν συνταιριάξουν τα «χνώτα» σου! Είναι πιο εύκολο και από παιχνίδι!
ΜΕΛΙΤΟΣ της κατάχωσης του μνημείου με ΤΑΤΣΙΟ των Μακεδονικών συλλόγων, με ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ, ΧΑΤΖΗ και ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ της Παμμακεδονικής. ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ με ΣΤΟΓΙΟ του ΣΑΦΕΜ, με τον ΛΥΓΕΡΟ της ευφυίας που ακόμα δεν είδαμε και με ΙΣΑΑΚ ΖΕΛΙΑΛΙΔΗ της Εθνικής Αντίστασης και άλλων τινών Θεσσαλονικέων. ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! Καινούργιο φρούτο αυτό! Με διαχειριστές που παρέλειψαν να είναι «φίλοι» μου όπως και ο ΙΣΑΑΚ! ΜΕΝΔΩΝΗ και ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ της αρπαγής, με ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που την έκανε υπουργό και ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ για την άλλη, ΜΠΕΞΗ, ΣΠΑΝΕΛΗ και ΡΟΔΑΚΟΓΛΟΥ δημοσιογράφων. ΜΠΕΞΗΣ με ΚΑΜΑΡΑΚΗ των Φρυκτωριών της «εξυπηρετήσεως» και με ΛΕΦΑΝΤΖΗ αρχιτέκτονα της ανασκαφής. ΛΕΦΑΝΤΖΗΣ με ΚΟΤΖΙΑ των Πρεσπών, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ομόχνωτου και ο στροβιλισμός στα συγκοινωνούντα δοχεία συνεχίζεται.
Σε έναν στροβιλισμό που μέσα είστε όλοι φίλοι μου. Ζαλισμένοι και με χαμένο προσανατολισμό, όπως ακριβώς το επιθυμούν οι «κολλητοί». Θα κάνουμε ζωντανό για αυτά τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου