Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΜΙΝΩΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (επανάληψη από 30/12/2018)

ΜΙΝΩΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (επανάληψη από 30/12/2018)
Αφού όλα τα σύμβολα και μονογράμματα έχουν ερμηνεία, μια χαρά μπορεί κάποιος να βάλει τα κατάλληλα στη σειρά και να συνθέσει κείμενο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο γι αυτόν που τα διαβάζει, είναι σαν παιδικό παιχνίδι. Το δύσκολο είναι, να φτάσεις στο σημείο να τα διαβάζεις! Όταν το κάνεις, ο ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ είναι στη Βεργίνα, οι ΑΙΓΕΣ είναι στην ΕΔΕΣΣΑ, ο ΦΪΛΙΠΠΟΣ είναι στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ λατρεύτηκε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ δεν είναι μυστήριο και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Έφερα σήμερα ένα μικρό κείμενο στο μυαλό μου και το έγραψα ΜΙΝΩΙΚΑ με σύμβολα και μονογράμματα νομισματικά. Έκανα αυτό που έκανε ο Μινωίτης πριν 4000 χρόνια.
«Εσύ που ΚΡΙΟΣ και ΤΑΥΡΟΣ είσαι (ΖΑΓΡΕΑΣ) και ο ΗΛΙΟΣ σε «βλέπει» (Λ). Που η των πάντων ΑΡΧΗ (Α) στο δικό σου ΙΕΡΟ ακουμπά (Θ). Και εσύ που με τον ΑΕΤΟ στέλνεις μηνύματα (ΔΙΑΣ). ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ (ΑΘΗΝΑ) την πόλη του ΗΛΙΟΥ (ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ). Και συ ΡΕΑ που θεά της ΦΥΣΗΣ είσαι και ΑΘΦΟΝΙΑ μας δίνεις, ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ που ΕΝΕΡΓΕΙΣ σε ΟΥΡΑΝΟ και ΓΗ, που ΖΩΗ και ΘΑΝΑΤΟ ορίζεις και οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ (ΙΕΡΕΙΕΣ) σε υπηρετούν. Από του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ το ΙΕΡΟ (Δ Ι), δώσε ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ στους ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ».
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου