Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΙΩΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΙΩΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Στο ΔΟΚΙΜΕΙΟΝ της ΦΡΥΓΙΑΣ, τον 2ο μ.Χ. αιώνα και με την άδεια των Ρωμαίων, δεν ντρέπονται να φωνάξουν ότι είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Τα νομίσματά τους το διαλαλούν μέχρι σήμερα ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΟΚΙΜΕΩΝ (1). Η δαφνοστεφανωμένη αιώνια γυναίκα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με τον τιμητικό τίτλο ΙΕΡΑ ΒΟΥΛΗ, κοσμεί τα αυτόνομα νομίσματα της πόλης (1). ΙΕΡΑ ΒΟΥΛΗ στην ΑΚΜΟΝΕΙΑ πάλι της Φρυγίας (2). Να και το πασίγνωστο χρυσό μετάλλιο με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ από τη Θεσσαλονίκη (3)! ΟΛΟΙΔΙΑ ε; Δαφνοστεφανωμένη και στη ΓΕΡΜΗ της Μυσίας (4).
Γιατί δεν ξέρουμε την ιστορία της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ με τα χίλια πορτρέτα απ άκρη σ άκρη στην Ελληνιστική και Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και ξέρουμε τις 10 κακόφημες ψεύτικες γραμμές που πλασάρουν επιτήδειοι; Μα γιατί ήταν η μάνα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! Μα γιατί ήταν η Σεβαστή αρχιέρεια σε όλο τον γνωστό τότε κόσμο! Γιατί αυτά που πρέσβευε έχουν συνέχεια έως σήμερα! Όλοι ικανοί λόγοι, ώστε να εμφανίζεται κατασυκοφαντημένη.
Γιατί δεν διδάσκονται τα νομίσματα στα πανεπιστήμια; Μα γιατί είναι φορείς της αδιάψευστης αληθινής ιστορίας και όχι αυτής των αποκρύψεων και στρεβλώσεων που βολεύει στην ανθελληνική παράταξη του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου