Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (για ελάχιστους)

 
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (για ελάχιστους)
Κάποτε χαρακτήριζα εκατοντάδες νομίσματα «ορφανά», γιατί έδειχναν να απευθύνονται κάπου και αυτό το κάπου δεν ήταν γνωστό! Με την αποκάλυψη του μνημείου της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ το 2014, τα νομίσματα αυτά έπαψαν να είναι «ορφανά», γιατί με αυτό ήταν συνδεδεμένα!
Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν, υπάρχουν εκατοντάδες αριθμητικά δεδομένα στις δεκαετίες που πέρασαν, «ορφανά» κι αυτά, που για να παρουσιάσουν εικόνα, έπρεπε να βρεθεί το σημείο αναφοράς! Χωρίς αυτό παρουσιάζονται ασύνδετα, όμως μ αυτό δημιουργούν χρονικό «πλέγμα» που είναι το ίδιο το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ!
Στις 14 – 12 – 1960 παραδόθηκε στις φλόγες και βυθίστηκε το δεξαμενόπλοιο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ», ιδιοκτησίας Σταύρου Νιάρχου, όπου από τα 40 μέλη του πληρώματος και μιας γυναίκας (41), έχασαν τη ζωή τους 29 μαζί με τη γυναίκα και περισώθηκαν 12. Πρόκειται για το ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, πάνω στο οποίο «κουμπώνουν» όλα τα αριθμητικά δεδομένα που μεταφέρουν μηνύματα! Δεν θα μπορούσε το ΣΗΜΕΙΟ να έχει άλλο όνομα, γιατί ΜΟΝΟ αυτό χρειάζεται να αποκατασταθεί στον ήδη κατεστραμμένο πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου